Consola cu oglinda Sissi

Lux, tradiție și creativitate în mobilier clasic românesc

Setul format din masă și oglindă, denumit “Consola cu oglindă Sissi”, prezintă un design clasic și ornamentat, tipic stilurilor de mobilier tradiționale sau baroce. Acest tip de set este adesea realizat din lemn masiv, cu o atenție deosebită acordată detaliilor intricate și curbilor. Masa, care ar putea servi ca o consolă sau ca o toaletă, prezintă decorațiuni ornamentale cu finisaj auriu care îi conferă un aspect luxos și antic. Picioarele sunt curbată elegant, ceea ce reprezintă o caracteristică a mobilierului baroc, accentuând mișcarea și complexitatea. Oglinda asortată, cu un cadru la fel de ornamentat, completează masa atât în design, cât și în finisaj. Dimensiunea oglinzii pare să fie proporțională cu masa, sugerând că sunt menite să fie folosite împreună, poate într-un hol de intrare sau într-o cameră de toaletă.

Finisajul auriu de pe set este probabil aurit sau pictat pentru a obține acel luciu opulent. Acest tip de mobilier este conceput pentru a face o declarație și s-ar potrivi într-o casă unde designul interior este înclinat către somptuos și luxuriant, amintind de decorurile aristocratice din trecut. Sunt piese care nu doar că îndeplinesc un scop funcțional, dar acționează și ca puncte focale datorită naturii lor decorative.

Detalii suplimentare

Material:

Finisaje disponibile:

Dimensiuni

Consola: 1000X340XH900

Rama oglinda: 1400x50x1000

Galerie

Eleganță Durabilă cu Lemn Masiv de la ResetarM

Descoperiți sofisticarea atemporală și durabilitatea înfrumusețată a mobilierului din lemn masiv oferit de ResetarM. Fiecare piesă este o declarație de artă și confort, creând interioare care rezistă testul timpului. Cu ResetarM, alegeți mai mult decât mobilier – alegeți o moștenire.

Durabilitate și Rezistență

Lemnul masiv este cunoscut pentru longevitatea sa remarcabilă, fiind capabil să suporte uzura zilnică și să rămână robust și stabil pe parcursul anilor. Mobilierul ResetarM vă asigură că investiția dvs. în decorul casei va fi una de durată, oferindu-vă calitate care depășește tendințele efemere.

Design Clasic, Atelierul Eleganței

Fiecare piesă ResetarM este sculptată și finisată de mâini maeștri, îmbinând tradiția artizanatului cu estetica modernă. Designul clasic, imbogățit cu detalii fine, transformă fiecare spațiu într-un loc de poveste, plin de căldură și rafinament.

Valoare Estetică și Funcțională

Nu numai că mobilierul din lemn masiv de la ResetarM este o adevărată operă de artă, dar este și extrem de funcțional. Spațiile de depozitare inteligente, adaptabilitatea la diverse stiluri de interior și capacitatea de a îmbunătăți acustica încăperilor sunt doar câteva dintre beneficiile palpabile ale alegerii acestui mobilier de calitate.

Producem mobilier clasic după propriile tradiții.

Colecțiile noastre iau naștere ca urmare a unui proces creativ propriu, iar prin tradiție înțeleg realizarea de mobilier clasic, îmbinând elementele creative cu elemente de lux ce insuflă eleganță lemnului pur în procesul de fabricare.

Cu toate acestea, deși producem mobilier clasic după propriile tradiții, ne străduim constant să îmbinăm elementele moderne și inovative, păstrând linia stilului clasic în cadrul contemporan.

Descoperă piesele de mobilier rezistene în timp, alege ce ți se potrivește!