Caută
Close this search box.
Caută

Hol Sofia

Lux, tradiție și creativitate în mobilier clasic românesc

Un set clasic de mobilier pentru hol compus dintr-un fotoliu cu design elegant, o canapea cu spătar înalt și curbat, și o măsuță de cafea cu detalii sculptate. Toate piesele de mobilier sunt realizate în culori calde, crem-bej, cu accente de maro întunecat și ornamente intricate. Măsuța de cafea cu picioare sculptate și designul său complex, completând estetica luxuriantă a setului de mobilier. Canapeaua și fotoliul au un aspect opulent, cu capitonaj bogat și picioare sculptate ce adaugă un aer regal întregii încăperi.

Piesele sunt dispuse pe un covor cu motive tradiționale, iar perdelele groase și draperiile completează atmosfera luxoasă.Toate piesele de mobilier din acest set sunt realizate din lemn de paltin masiv, cu posibile opțiuni de personalizare a finisajului în poliuretan, piele sau diferite stofe. Este evident că acest mobilier este destinat unui spațiu elegant și clasic, a cărui design atemporal va aduce un plus de rafinament și stil.

Detalii suplimentare

Material:

Mobilier realizat din Masiv de Paltin, Poliuretan, Piele sau Stofe.

Finisaje disponibile:

Dimensiuni

Canapea 3 locuri:
2270 x 900 x 1080 H

Fotoliu:
950 x 900 x 1080 H

Masuta:
1200 x 760 x 550 H

Galerie

Eleganță Durabilă cu Lemn Masiv de la ResetarM

Descoperiți sofisticarea atemporală și durabilitatea înfrumusețată a mobilierului din lemn masiv oferit de ResetarM. Fiecare piesă este o declarație de artă și confort, creând interioare care rezistă testul timpului. Cu ResetarM, alegeți mai mult decât mobilier – alegeți o moștenire.

Durabilitate și Rezistență

Lemnul masiv este cunoscut pentru longevitatea sa remarcabilă, fiind capabil să suporte uzura zilnică și să rămână robust și stabil pe parcursul anilor. Mobilierul ResetarM vă asigură că investiția dvs. în decorul casei va fi una de durată, oferindu-vă calitate care depășește tendințele efemere.

Design Clasic, Atelierul Eleganței

Fiecare piesă ResetarM este sculptată și finisată de mâini maeștri, îmbinând tradiția artizanatului cu estetica modernă. Designul clasic, imbogățit cu detalii fine, transformă fiecare spațiu într-un loc de poveste, plin de căldură și rafinament.

Valoare Estetică și Funcțională

Nu numai că mobilierul din lemn masiv de la ResetarM este o adevărată operă de artă, dar este și extrem de funcțional. Spațiile de depozitare inteligente, adaptabilitatea la diverse stiluri de interior și capacitatea de a îmbunătăți acustica încăperilor sunt doar câteva dintre beneficiile palpabile ale alegerii acestui mobilier de calitate.

Producem mobilier clasic după propriile tradiții.

Colecțiile noastre iau naștere ca urmare a unui proces creativ propriu, iar prin tradiție înțeleg realizarea de mobilier clasic, îmbinând elementele creative cu elemente de lux ce insuflă eleganță lemnului pur în procesul de fabricare.

Cu toate acestea, deși producem mobilier clasic după propriile tradiții, ne străduim constant să îmbinăm elementele moderne și inovative, păstrând linia stilului clasic în cadrul contemporan.

Descoperă piesele de mobilier rezistene în timp, alege ce ți se potrivește!