Dormitor Sofia I

Lux, tradiție și creativitate în mobilier clasic românesc

Elegantul dormitor “Sofia I” încorporează un amestec armonios de clasic și confort, oferind o atmosferă caldă și primitoră. Acest set este realizat cu un profund respect pentru tradițiile meșteșugului de mobilă, folosind lemn masiv de fag și tei pentru structură, asigurând astfel o soliditate demnă de trecerea timpului. Elementele ornamentale, sculptate manual, aduc un plus de caracter și înnobilează designul cu un aer distinctiv.

Combinația dintre panourile de PAL și MDF vopsite sau furniruite cu nucă și detalii ornamentale dau naștere unui echilibru estetic plăcut și unui stil ce răspândește căldură și bun-gust. Dormitorul “Sofia I” este nu doar un spațiu de odihnă, ci un sanctuar al designului clasic, un loc unde fiecare detaliu este o poveste de frumusețe și confort.

Detalii suplimentare

Material:

Pentru construcţia mobilierului folosim lemn masiv (fag si tei), combinat cu panouri (PAL, MDF) vopsite sau furniruite (cu furnire naturale din nuc), placaj, iar elementele ornamentale sunt sculptate manual.

Finisaje disponibile:

Dimensiuni

Dulap 4 usi – 2400x650x2430

Pat – 2200×1860/2060×1370

Noptiera – 600x390x670

Comoda cu sertare – 1180x515x835

Comoda lenjerie – 1180x1515x835

Rama oglinda – 920x140x1200

Galerie

Eleganță Durabilă cu Lemn Masiv de la ResetarM

Descoperiți sofisticarea atemporală și durabilitatea înfrumusețată a mobilierului din lemn masiv oferit de ResetarM. Fiecare piesă este o declarație de artă și confort, creând interioare care rezistă testul timpului. Cu ResetarM, alegeți mai mult decât mobilier – alegeți o moștenire.

Durabilitate și Rezistență

Lemnul masiv este cunoscut pentru longevitatea sa remarcabilă, fiind capabil să suporte uzura zilnică și să rămână robust și stabil pe parcursul anilor. Mobilierul ResetarM vă asigură că investiția dvs. în decorul casei va fi una de durată, oferindu-vă calitate care depășește tendințele efemere.

Design Clasic, Atelierul Eleganței

Fiecare piesă ResetarM este sculptată și finisată de mâini maeștri, îmbinând tradiția artizanatului cu estetica modernă. Designul clasic, imbogățit cu detalii fine, transformă fiecare spațiu într-un loc de poveste, plin de căldură și rafinament.

Valoare Estetică și Funcțională

Nu numai că mobilierul din lemn masiv de la ResetarM este o adevărată operă de artă, dar este și extrem de funcțional. Spațiile de depozitare inteligente, adaptabilitatea la diverse stiluri de interior și capacitatea de a îmbunătăți acustica încăperilor sunt doar câteva dintre beneficiile palpabile ale alegerii acestui mobilier de calitate.

Producem mobilier clasic după propriile tradiții.

Colecțiile noastre iau naștere ca urmare a unui proces creativ propriu, iar prin tradiție înțeleg realizarea de mobilier clasic, îmbinând elementele creative cu elemente de lux ce insuflă eleganță lemnului pur în procesul de fabricare.

Cu toate acestea, deși producem mobilier clasic după propriile tradiții, ne străduim constant să îmbinăm elementele moderne și inovative, păstrând linia stilului clasic în cadrul contemporan.

Descoperă piesele de mobilier rezistene în timp, alege ce ți se potrivește!