Dormitor Siena

Lux, tradiție și creativitate în mobilier clasic românesc

Această configurație de dormitor Siena este un exemplu de măiestrie în designul clasic, care reușește să creeze o atmosferă de eleganță atemporală. Piesa centrală, un pat cu capăt de pat înalt și ornamente sculptate, este însoțit de două noptiere simetrice, fiecare cu sertare practice pentru depozitare. Dulapul generos cu uși din sticlă oferă un spațiu amplu pentru articole vestimentare și este încununat de un detaliu sculptural în partea superioară, care echilibrează vizual încăperea.

Comoda, cu oglinzi și suprafețe lucioase, este flancată de două lămpi de masă, care adaugă un aer regal. Fiecare piesă de mobilier este îmbogățită cu detalii decorative finisate manual, care evidențiază textura și nuanța caldă a lemnului de nuc. Simetria și proporțiile mobilierului îmbunătățesc coeziunea și fluxul spațial al încăperii, în timp ce designul clasic este în perfectă armonie cu stilul de viață contemporan, oferind confort și funcționalitate.

Detalii suplimentare

Material:

Pentru construcţia mobilierului folosim lemn masiv (fag si tei), combinat cu panouri (PAL, MDF) vopsite sau furniruite (cu furnire naturale din nuc), placaj, iar elementele ornamentale sunt sculptate manual.

Finisaje disponibile:

Dimensiuni

Galerie

Eleganță Durabilă cu Lemn Masiv de la ResetarM

Descoperiți sofisticarea atemporală și durabilitatea înfrumusețată a mobilierului din lemn masiv oferit de ResetarM. Fiecare piesă este o declarație de artă și confort, creând interioare care rezistă testul timpului. Cu ResetarM, alegeți mai mult decât mobilier – alegeți o moștenire.

Durabilitate și Rezistență

Lemnul masiv este cunoscut pentru longevitatea sa remarcabilă, fiind capabil să suporte uzura zilnică și să rămână robust și stabil pe parcursul anilor. Mobilierul ResetarM vă asigură că investiția dvs. în decorul casei va fi una de durată, oferindu-vă calitate care depășește tendințele efemere.

Design Clasic, Atelierul Eleganței

Fiecare piesă ResetarM este sculptată și finisată de mâini maeștri, îmbinând tradiția artizanatului cu estetica modernă. Designul clasic, imbogățit cu detalii fine, transformă fiecare spațiu într-un loc de poveste, plin de căldură și rafinament.

Valoare Estetică și Funcțională

Nu numai că mobilierul din lemn masiv de la ResetarM este o adevărată operă de artă, dar este și extrem de funcțional. Spațiile de depozitare inteligente, adaptabilitatea la diverse stiluri de interior și capacitatea de a îmbunătăți acustica încăperilor sunt doar câteva dintre beneficiile palpabile ale alegerii acestui mobilier de calitate.

Producem mobilier clasic după propriile tradiții.

Colecțiile noastre iau naștere ca urmare a unui proces creativ propriu, iar prin tradiție înțeleg realizarea de mobilier clasic, îmbinând elementele creative cu elemente de lux ce insuflă eleganță lemnului pur în procesul de fabricare.

Cu toate acestea, deși producem mobilier clasic după propriile tradiții, ne străduim constant să îmbinăm elementele moderne și inovative, păstrând linia stilului clasic în cadrul contemporan.

Descoperă piesele de mobilier rezistene în timp, alege ce ți se potrivește!