Dormitor Isabella (vopsit)

Lux, tradiție și creativitate în mobilier clasic românesc

Setul de dormitor „Isabella” este o oază de eleganță și stil, proiectată pentru a oferi un sanctuar personal de răsfăț. Dominată de un pat cu dimensiuni generoase, acesta este încadrat de o capătâie înaltă, căptușită în nuanțe de gri, detaliată cu butoni decorativi care crează un efect tufted de lux. Lemnul masiv ce formează baza și picioarele patului este finisat cu atenție, fiecare curbă și colț sculptate manual pentru a scoate în evidență frumusețea naturală a lemnului. Noptierele și comoda își etalează suplețea prin liniile curate, ornamentate cu mânere elegante în stil baroc, finisate în aur, care reflectă opulența și atenția la detaliu.

Dulapul de haine, un element central al camerei, este echipat cu oglinzi ample, rame elaborate și sculpturi manuale, oferind nu numai funcționalitate, dar și un punct de atracție vizual. Masa de toaletă cu oglindă este desăvârșită, mărginită de finisaje albe și aurii, în timp ce oglinda detaliată completează ansamblul cu un aer de noblețe și distincție. Fiecare piesă a setului „Isabella” a fost concepută cu o atenție deosebită pentru detalii, rezultând un dormitor care este nu numai un loc de odihnă, ci și un spațiu de expresie personală și estetică desăvârșită.

Detalii suplimentare

Material:

Pentru construcţia mobilierului folosim lemn masiv (fag si tei), combinat cu panouri (PAL, MDF) vopsite sau furniruite (cu furnire naturale din nuc), placaj, iar elementele ornamentale sunt sculptate manual.

Finisaje disponibile:

Dimensiuni

Galerie

Eleganță Durabilă cu Lemn Masiv de la ResetarM

Descoperiți sofisticarea atemporală și durabilitatea înfrumusețată a mobilierului din lemn masiv oferit de ResetarM. Fiecare piesă este o declarație de artă și confort, creând interioare care rezistă testul timpului. Cu ResetarM, alegeți mai mult decât mobilier – alegeți o moștenire.

Durabilitate și Rezistență

Lemnul masiv este cunoscut pentru longevitatea sa remarcabilă, fiind capabil să suporte uzura zilnică și să rămână robust și stabil pe parcursul anilor. Mobilierul ResetarM vă asigură că investiția dvs. în decorul casei va fi una de durată, oferindu-vă calitate care depășește tendințele efemere.

Design Clasic, Atelierul Eleganței

Fiecare piesă ResetarM este sculptată și finisată de mâini maeștri, îmbinând tradiția artizanatului cu estetica modernă. Designul clasic, imbogățit cu detalii fine, transformă fiecare spațiu într-un loc de poveste, plin de căldură și rafinament.

Valoare Estetică și Funcțională

Nu numai că mobilierul din lemn masiv de la ResetarM este o adevărată operă de artă, dar este și extrem de funcțional. Spațiile de depozitare inteligente, adaptabilitatea la diverse stiluri de interior și capacitatea de a îmbunătăți acustica încăperilor sunt doar câteva dintre beneficiile palpabile ale alegerii acestui mobilier de calitate.

Producem mobilier clasic după propriile tradiții.

Colecțiile noastre iau naștere ca urmare a unui proces creativ propriu, iar prin tradiție înțeleg realizarea de mobilier clasic, îmbinând elementele creative cu elemente de lux ce insuflă eleganță lemnului pur în procesul de fabricare.

Cu toate acestea, deși producem mobilier clasic după propriile tradiții, ne străduim constant să îmbinăm elementele moderne și inovative, păstrând linia stilului clasic în cadrul contemporan.

Descoperă piesele de mobilier rezistene în timp, alege ce ți se potrivește!