Caută
Close this search box.
Caută

Dormitor Princessa

Lux, tradiție și creativitate în mobilier clasic românesc

Dormitorul “Princessa” este un tribut adus grandoarei clasice, cu un accent pus pe frumusețea atemporală și meșteșugul tradițional. Acest set, realizat din lemn masiv de fag și tei, rezonează cu un sentiment de durabilitate și rafinament, garantând o prezență maestuoasă în orice cameră. Panourile de PAL și MDF sunt îmbrăcate în furnire de nuc selectat, care îmbogățesc piesele cu texturi delicate și tonuri călduroase, completând perfect nuanțele naturale ale lemnului. Ornamentele meticulos sculptate manual pe fiecare piesă de mobilă adaugă o dimensiune de sofisticare și exclusivitate. Fiecare detaliu sculptural este un testament al abilității artizanilor de a transforma lemnul în opere de artă funcționale. Designul patului cu elemente sculptate, dulapul elegat și masa de toaletă cu oglindă, toate își găsesc armonia perfectă într-un echilibru între funcționalitate și estetică.
Dulapul încăpător, cu uși glisante și spații bine compartimentate, oferă soluții de organizare fără a compromite stilul sau calitatea. Masa de toaletă, acompaniată de un scaun stilizat, reprezintă colțul personal de răsfăț, unde frumusețea zilnică își începe ritualul. Setul de dormitor “Princessa” nu este doar o alegere pentru somnul de noapte, ci și o invitație la eleganță, confort și durabilitate, făcând din fiecare trezire și fiecare noapte o experiență regală.

Detalii suplimentare

Material:

Pentru construcţia mobilierului folosim lemn masiv (fag si tei), combinat cu panouri (PAL, MDF) vopsite sau furniruite (cu furnire naturale din nuc), placaj, iar elementele ornamentale sunt sculptate manual.

Finisaje disponibile:

Dimensiuni

Dulap 4 usi – 2600 mm x 660 mm x H2450 mm

Pat 1600 – 1870 mm x 2200 mm x 1480 mm

Pat – 1800: 2070 mm x 2200 mm x 1485 mm

Noptiera – 600 mm x 420 mm x H680 mm

Masa toaleta – 1548 mm x 540 mm x H860 mm

Rama oglinda – 1000 mm x 170 mm x H1340 mm

Comoda – 1200 mm x 550 mm x 1085 mm

Galerie

Eleganță Durabilă cu Lemn Masiv de la ResetarM

Descoperiți sofisticarea atemporală și durabilitatea înfrumusețată a mobilierului din lemn masiv oferit de ResetarM. Fiecare piesă este o declarație de artă și confort, creând interioare care rezistă testul timpului. Cu ResetarM, alegeți mai mult decât mobilier – alegeți o moștenire.

Durabilitate și Rezistență

Lemnul masiv este cunoscut pentru longevitatea sa remarcabilă, fiind capabil să suporte uzura zilnică și să rămână robust și stabil pe parcursul anilor. Mobilierul ResetarM vă asigură că investiția dvs. în decorul casei va fi una de durată, oferindu-vă calitate care depășește tendințele efemere.

Design Clasic, Atelierul Eleganței

Fiecare piesă ResetarM este sculptată și finisată de mâini maeștri, îmbinând tradiția artizanatului cu estetica modernă. Designul clasic, imbogățit cu detalii fine, transformă fiecare spațiu într-un loc de poveste, plin de căldură și rafinament.

Valoare Estetică și Funcțională

Nu numai că mobilierul din lemn masiv de la ResetarM este o adevărată operă de artă, dar este și extrem de funcțional. Spațiile de depozitare inteligente, adaptabilitatea la diverse stiluri de interior și capacitatea de a îmbunătăți acustica încăperilor sunt doar câteva dintre beneficiile palpabile ale alegerii acestui mobilier de calitate.

Producem mobilier clasic după propriile tradiții.

Colecțiile noastre iau naștere ca urmare a unui proces creativ propriu, iar prin tradiție înțeleg realizarea de mobilier clasic, îmbinând elementele creative cu elemente de lux ce insuflă eleganță lemnului pur în procesul de fabricare.

Cu toate acestea, deși producem mobilier clasic după propriile tradiții, ne străduim constant să îmbinăm elementele moderne și inovative, păstrând linia stilului clasic în cadrul contemporan.

Descoperă piesele de mobilier rezistene în timp, alege ce ți se potrivește!