Dormitor Donatello

Lux, tradiție și creativitate în mobilier clasic românesc

Setul de dormitor “Donatello” celebrează măiestria clasică și confortul modern într-o simfonie de caldă eleganță. Lemnul masiv de fag și tei, selectat pentru structura principală a mobilierului, oferă nu doar rezistență și durabilitate, dar și o frumusețe inerentă ce se adâncește în timp. Panourile complementare de PAL și MDF, finisate cu furnire de nuc, adaugă o notă de rafinament, în timp ce detaliile și ornamentele sculptate manual ilustrează un angajament pentru artizanat autentic.

Fiecare piesă, de la patul solid și până la dulapurile încăpătoare și comodele funcționale, este proiectată cu grijă pentru a crea un ansamblu armonios și invitant. Dormitorul “Donatello” este mai mult decât un spațiu de odihnă, este un refugiu personal, un loc unde fiecare zi se încheie înconjurat de frumusețea timpurilor trecute interpretate pentru prezent.

Detalii suplimentare

Material:

Pentru construcţia mobilierului folosim lemn masiv (fag si tei), combinat cu panouri (PAL, MDF) vopsite sau furniruite (cu furnire naturale din nuc), placaj, iar elementele ornamentale sunt sculptate manual.

Finisaje disponibile:

Dimensiuni

Dulap 5 usi – 2890x670x2160

Dulap 4 usi – 2340x670x2160

Dulap 3 usi – 1880x670x2160

Dulap 3 usi culisante – 2580x670x2160

Dulap 2 usi – 1230x550x2160

Comoda – 1180x550x2160

Rama oglinda – 910x170x1110

Noptiera – 600x420x680

Pat – 2100×1800/2000×960

Toaleta – 1340x500x780

Comoda lenjerie – 1180x550x785

Galerie

Eleganță Durabilă cu Lemn Masiv de la ResetarM

Descoperiți sofisticarea atemporală și durabilitatea înfrumusețată a mobilierului din lemn masiv oferit de ResetarM. Fiecare piesă este o declarație de artă și confort, creând interioare care rezistă testul timpului. Cu ResetarM, alegeți mai mult decât mobilier – alegeți o moștenire.

Durabilitate și Rezistență

Lemnul masiv este cunoscut pentru longevitatea sa remarcabilă, fiind capabil să suporte uzura zilnică și să rămână robust și stabil pe parcursul anilor. Mobilierul ResetarM vă asigură că investiția dvs. în decorul casei va fi una de durată, oferindu-vă calitate care depășește tendințele efemere.

Design Clasic, Atelierul Eleganței

Fiecare piesă ResetarM este sculptată și finisată de mâini maeștri, îmbinând tradiția artizanatului cu estetica modernă. Designul clasic, imbogățit cu detalii fine, transformă fiecare spațiu într-un loc de poveste, plin de căldură și rafinament.

Valoare Estetică și Funcțională

Nu numai că mobilierul din lemn masiv de la ResetarM este o adevărată operă de artă, dar este și extrem de funcțional. Spațiile de depozitare inteligente, adaptabilitatea la diverse stiluri de interior și capacitatea de a îmbunătăți acustica încăperilor sunt doar câteva dintre beneficiile palpabile ale alegerii acestui mobilier de calitate.

Producem mobilier clasic după propriile tradiții.

Colecțiile noastre iau naștere ca urmare a unui proces creativ propriu, iar prin tradiție înțeleg realizarea de mobilier clasic, îmbinând elementele creative cu elemente de lux ce insuflă eleganță lemnului pur în procesul de fabricare.

Cu toate acestea, deși producem mobilier clasic după propriile tradiții, ne străduim constant să îmbinăm elementele moderne și inovative, păstrând linia stilului clasic în cadrul contemporan.

Descoperă piesele de mobilier rezistene în timp, alege ce ți se potrivește!