Sufragerie Sofia M

Lux, tradiție și creativitate în mobilier clasic românesc

„Sofia M” se remarcă prin finisajele sale elegante și prin abordarea sofisticată a designului clasic. Masa ovală este un punct central impresionant al ansamblului, strălucind datorită lacului aplicat generos care evidențiază frumusețea naturală a lemnului. Picioarele mesei, ce prezintă detalii elaborate, sculptate cu atenție, sunt dovezi ale abilității artizanale și ale atenției acordate esteticii. Scaunele cu spătare arcuite, susținute de picioare curbe și ornate, sunt atât de confortabile, cât și de atrăgătoare vizual. Tapiseria cu model floral adaugă o notă de delicatețe și un contrast subtil de texturi, oferind o experiență îmbelșugată la fiecare utilizare. Elementele de depozitare ale setului, bufetul și vitrina dublă, sunt veritabile piese de rezistență, cu sculpturi rafinate și ornamente aplicate care subliniază stilul clasic. Aceste piese oferă o funcționalitate fără compromisuri, cu spații ample de depozitare ascunse în spatele ușilor sculptate manual.

Tonurile calde ale lemnului masiv folosit pentru mobilă, din fag și tei, aduc o senzație de căldură și familiaritate în orice locuință. Detaliile manuale și ornamentațiile atent lucrate se îmbină armonios cu elementele moderne, creând un echilibru între tradițional și contemporan. Acest ansamblu nu este doar un set de mobilier, ci un statement de design care vorbește despre o predilecție pentru calitate, confort și un gust rafinat, ce transformă orice sufragerie într-un sanctuar al eleganței și ospitalității.

Detalii suplimentare

Material:

Pentru construcţia mobilierului folosim lemn masiv (fag si tei), combinat cu panouri (PAL, MDF) vopsite sau furniruite (cu furnire naturale din nuc), placaj, iar elementele ornamentale sunt sculptate manual.

Finisaje disponibile:

Dimensiuni

Bufet 2 usi – 1175x513x835

Cristalier 2 usi – 1227x455x2200

Cristalier 3 usi – 1780x455x2200

Bufet 3 usi – 1932x565x835

Vitrina 3 usi – 1965x500x1430

Bufet 4 usi – 2295x565x835

Vitrina 4 usi – 2340x500x1470

Bufet de colt – 1145x725x835

Vitrina de colt – 1190x740x1430

Comoda TV – 1175x513x835

Rama oglinda – 1470x140x1230

Pendul (carcasa ceas) – 770x450x2160

Masa dreptunghiulara extensibila – 2000/2760x1000x800

Galerie

Eleganță Durabilă cu Lemn Masiv de la ResetarM

Descoperiți sofisticarea atemporală și durabilitatea înfrumusețată a mobilierului din lemn masiv oferit de ResetarM. Fiecare piesă este o declarație de artă și confort, creând interioare care rezistă testul timpului. Cu ResetarM, alegeți mai mult decât mobilier – alegeți o moștenire.

Durabilitate și Rezistență

Lemnul masiv este cunoscut pentru longevitatea sa remarcabilă, fiind capabil să suporte uzura zilnică și să rămână robust și stabil pe parcursul anilor. Mobilierul ResetarM vă asigură că investiția dvs. în decorul casei va fi una de durată, oferindu-vă calitate care depășește tendințele efemere.

Design Clasic, Atelierul Eleganței

Fiecare piesă ResetarM este sculptată și finisată de mâini maeștri, îmbinând tradiția artizanatului cu estetica modernă. Designul clasic, imbogățit cu detalii fine, transformă fiecare spațiu într-un loc de poveste, plin de căldură și rafinament.

Valoare Estetică și Funcțională

Nu numai că mobilierul din lemn masiv de la ResetarM este o adevărată operă de artă, dar este și extrem de funcțional. Spațiile de depozitare inteligente, adaptabilitatea la diverse stiluri de interior și capacitatea de a îmbunătăți acustica încăperilor sunt doar câteva dintre beneficiile palpabile ale alegerii acestui mobilier de calitate.

Producem mobilier clasic după propriile tradiții.

Colecțiile noastre iau naștere ca urmare a unui proces creativ propriu, iar prin tradiție înțeleg realizarea de mobilier clasic, îmbinând elementele creative cu elemente de lux ce insuflă eleganță lemnului pur în procesul de fabricare.

Cu toate acestea, deși producem mobilier clasic după propriile tradiții, ne străduim constant să îmbinăm elementele moderne și inovative, păstrând linia stilului clasic în cadrul contemporan.

Descoperă piesele de mobilier rezistene în timp, alege ce ți se potrivește!